Forskellige Eames stole til en overkommelig pris

Den bedste adresse for Eames stole online. Den ikoniske Eames DSW, tidløse Eames DAW, stilfulde Eames DSR og mange flere Eames stole til enhver lejlighed og passer perfekt til enhver indretning.

Vores Eames stole, designet af Charles og Ray Eames
Kærligheden til Eames stole er i os alle. Men for de fleste mennesker er de originale Eames designs ret dyre. Derfor har vi rejst over hele kloden for at finde de bedste og mest holdbare Eames stole for dig. Vi besøgte en masse forskellige fabrikker, og kvaliteten af Eames stole adskilte sig enormt. Vores mission er at tilbyde Eames stole til en overkommelig pris, der er lavet med stor omhu og af slidstærke materialer. Det bedste fra begge verdener, et kvalitetsprodukt, som man kan nyde i lang tid og til en overkommelig pris, så du kan købe flere moderne eller vintage møbler til din indretning.

Charles og Ray Eames møbler
Kendt for deres banebrydende ideer og designs, hører Charles og Ray Eames til de mest respekterede designere af det sidste århundrede. Deres designs er overalt, i film eller serier, men også i fancy hoteller. Spisestuestolene er de mest populære produkter, der er designet af denne duo. Vi dedikeret vores forretning på disse spisestuestole, da vi elsker dem. Designer Eames stole i alle prisklasser til enhver indretning.

Køb replika Eames stole med 100% garanti
Garanti for kvalitet er vores første prioritet. Vi er derfor stærkt involveret i produktionen af stolene. Et smil på dit ansigt er hvad vi virkelig ønsker. Fremragende service er den vigtigste faktor. Vores kundeserviceafdeling arbejder dag og nat for at opfylde alle dine behov.

designer møbler købe pop chairs

Design Spisebordsstole

Eames dsw replika stol

Eames DSW, ultimativt blikfang

Spisebordet er centrum for familien og vennerne. Lange middage er bedst, og derfor er det vigtigt at have behagelige stole. Eames DSW passer perfekt. Den er ikke kun behagelig, men også meget stilfuld. Passer perfekt i enhver indretning. Moderne, klassisk, skandinaviske, den har det hele. Eames Chair DSW vil skinne overalt.

Eames DSW Chair hvid
Eames DSR stol

Eiffeltårnet af stole, Eames DSR

Det er en klassiker. Det er, hvad vi ofte hører, når vi taler om denne stol. Eames DSR er designet med tanken om, at mindre er mere. To slags materialer og en minimalistisk base. Eiffeltårnet som en inspiration for stabilitet og frihed. Let og robust på samme tid.


Eames DSR Chair hvid
Eames DAW stol

Stilfuldt Eames skalsæde

Eames DAW Chair svarer til Eames DSW. Forskellen på den anden side er dens siddepladser, da Eames DAW kommer med et skalsæde. Udformet som en spisestuestol men er i teorien egnet til enhver situation i enhver indretning. Eames DAW er en tidløs stol og en af de mest populære spisestuestole af det sidste årti.

Eames DAW Chair hvid

POP chairs customer service
pop furniture trustpilot customer reviews